menu-icon
  • Visa
  • Mastercard
  • tpay
  • _ssl
  • pocztapolska
  • ups
  • inpost
Masz pytania? Zadzwoń lub napisz:
+48 501 820 998
GRATIS: 1 nasiono marihuany feminizowane na każde wydane 100zł

Critical Cheese

Producent: Dinafem Seeds
1 nasiono 49,50zł
3 nasiona 112,50zł
5 nasion 180,00zł
10 nasion 355,50zł
Wysyłka do 48h
Wysyłka Gratis
(przy płatności z góry)
  • SSL (szyfrowane
    połączenie)
  • Bezpieczeństwo
    danych
  • Zagraniczny
    serwer
Razem: 0zł
Dodaj do koszyka

Cechy

Zwiń
Producent: Dinafem Seeds
Genotyp: Głównie Sativa
Przeznaczenie: Indoor, Outdoor
Plon: maksymalny (550g-650g/m2 Indoor)
Czas kwitnienia: 7 - 9 tygodni
Miesiąc zbioru Outdoor: Koniec września / początek października
THC: THC: 19% CBD: 0,3%
Nasiona marihuany Feminizowane: Tak

Opis

Zwiń

Critical Cheese , marki Dinafem jest odmianą feminizowaną z przewagą genotypu Sativa, będącą wynikiem krzyżówki Cheese z Critical+. To połączenie dwóch odmian, pochodzących z naszego katalogu, popularnych dzięki ich właściwościom aromatycznym i smakowym.

Critical Cheese była brakującą częścią tworzącą naszą kolekcję, i dzięki niej możemy w pełni usatysfakcjonować miłośników najlepszych szczepów konopi. To wspaniała roślina, łatwa w hodowli, silna, o krótkim okresie kwitnienia i zapewniająca produkcję dużych, ciężkich i zwartych topów, pokrytych żywicą.

Critical Cheese wymaga stosowania filtrów antyzapachowych, gdyż jej aromat jest wyjątkowo mocny w dwóch ostatnich tygodniach kwitnienia. Doskonale rozwija się indoor, stosując jakikolwiek istniejący system hodowli, zwłaszcza SCROG, aczkolwiek wskazane jest kontrolowanie jej wzrostu. W hodowli outdoor, sprzyja jej klimat chłodny i suchy, a także ochronny klimat szklarni.

Critical Cheese ma głęboki aromat i smak, z nutą cytryny, sosny, perfum i sera. Jej działanie jest silne, umysłowe i długotrwałe, daje efekt stymulujący i euforyczny. Jest idealna, aby spędzić miłe chwile wśród przyjaciół.

Tańszy odpowiednik:

Zwiń
50% Indica / 50% Sativa
Głównie Indica

Opinie o Critical Cheese:

Zwiń